www.tablofotozas.hu www.weddingphoto.hu www.photographer.hu www.boogie-woogie.hu www.csokkiraly.hu www.divattanc.hu www.easyboogie.eu www.easyboogie.hu www.easydance.eu www.easydance.hu www.hastanciskola.hu www.hastanclap.hu www.hastancsuli.hu www.jamp.hu www.jazztanc.hu www.ketballab.hu www.latinjazz.hu www.latvanytanc.hu www.lindy.hu www.lindyhop.hu www.mirjam.hu www.rongylab-party.hu www.rongylab.hu www.rongylab.suli.hu www.rongylabklub.hu www.rongylabsuli.hu www.salsalap.hu www.salsasuli.hu www.swinglap.hu www.swingtanc.hu www.tanciskolakereso.hu www.tanckereso.hu www.tanckozpont.hu www.tanclista.hu www.tancmester.hu www.tancok.hu www.tancoktato.hu www.tancsuli.hu www.tancterem.hu www.tancvip.hu www.westcoastswing.eu www.westcoastswing.hu

Információk GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)
A kezdo Tánctanfolyamokon bárki
korhatár és eloképzettség nélkül résztvehet!

Iskolánkba elsosorban fiatal felnottek járnak, akik hobbiból saját szórakozásukra tanulnak táncokat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bulikban bálokon tudjanak táncolni, szórakozni.
Célunk tehát a használható tánctudás átadása!
 
Hogyan jelentkezhetek?

Jelentkezni elsosorban a honlapon lehet! Jelentkezés

Aki elore jelentkezik (a tanfolyam indulása elott 24 órával) legalább 500Ft kedvezményt kap az alapárból (8500Ft)
Ha nem tudsz a honlapon jelentkezni, akkor emailben vagy telefonon jelentkezz! A jelentkezésért, akkor is jár a kedvezmény! Aki nem jelentkezik elore, annak nem tudjuk garantálni a részvételt! A jelentkezéssel elkerülhetok a létszám problémák, páros táncoknál, pedig könnyebb a párok egymásra találása, sot még kedvezmény is jár érte! Párok jelentkezésekor mindkettojüknek külön be kell jelentkezni (a partner nevét a megfelelo rovatba írhatod)!
 
Jelentkezhetek egyedül?
Igen! Táncpartner garanciával!
Ha többen jelentkezünk kapunk kedvezményt?
Igen! Nagy kedvezményt kaptok!
 
CSOPORTOS JELENTKEZÉS:
Ha egyszerre többen (3 fo vagy többen) szeretnétek jelentkezni egyre több kedvezményre számíthattok!
 
Óra, idopont egyeztetés:
Több tanfolyamot szervezünk úgy, hogy a felkínált idopontokra elozetesen lehet jelentkezni.
A tanfolyam csak akkor indul, ha megfelelo számú jelentkezo már jelentkezett!
Különösen haladó csoportok esetén több idopont közül lehet kiválasztani a legtöbb érdeklodonek megfelelo idopontot. Az indulásról mindenkit értesítünk (email és/vagy SMS)
 
Mikor kell beiratkozni és fizetni?
Az elso órán a helyszínen.
Beiratkozás és fizetés:
Beiratkozni, valamint a tanfolyamdíjat befizetni csak az elso óra elott a tanfolyam helyszínén kell! A tanfolyamdíjat elore is rendezheted az órákon, beiratkozáson, vagy az irodánkban egyeztetett idopontban. Tanfolyamutalványt vásárolhatsz.
 
Pénz visszafizetési garancia:
Ha az elso óra végén bármilyen okból úgy döntesz, hogy nem járod végig a tanfolyamot, visszakapod a befizetett tanfolyamdíjat!
 
 
Nyugodtan jöhetsz egyedül is!
A legtöbb órán vannak párcserék (pl. Salsa, rueda)
Tehát nem nagy hátrány, ha nincs fix párod.
Jelentkezés pároknak:
Mivel ideális esetben páros táncokra párban jelentkeznek, ezrért, nem jár kedvezmény!
A pár mindkét tagjának egyénileg be kell jelentkezni! Ha ismered táncpartnered pontos adatait, akkor ot is bejelentheted.
A táncpartnered nevét az ere kijelölt mezoben add meg, hogy párként azonosíthassunk titeket!
 
Mennyibe kerül az oktatás?

Tanfolyamdíjak és kedvezmények a TáncSuliban:

Ha nem jelentkezel elore a honlapon 8500Ft!
Jelentkezéssel : 8000Ft Diák 7500Ft ismétlo: 4000Ft Ismétlo új partnerrel INGYENES 
Diák: érvényes diák igazolvány:
Ismétlo: Csak kezdo tanfolyamon! Aki már egyszer nálunk elvégezte a kezdo tanfolyamot. 

Pénz visszafizetési garancia:
**********
Ha az elso óra végén bármilyen okból úgy döntesz, hogy nem járod végig a tanfolyamot, visszakapod a befizetett tanfolyamdíjat!

Garancia Párkeresoknek:
**********
Ha az elso órán pár nélkül maradsz, de hajlandó vagy arra, hogy segítségünkkel párt keress, a garanciát a harmadik óra végéig kiterjesztjük.

Ha addig sem sikerül párt találnunk kérésre a befizetett teljes tanfolyamdíjat visszakapod!

A garancia feltétele, a tanfolyamdíj befizetése, illetve részvétel az elso három órán!
Valamint aktuális párkeresok, Hirdetés feladása!
 

Kis létszámú csoportos órák, valamint egyes kiemelt oktatók (VIP) tanfolyami díja ettol eltéro! A csoport létszámtól és az oktatótól függoen. 8500-9500Ft/tanf. vagy ettol eltéro áron vehetok igénybe.
 
Tanfolyamdíj: A Tanfolyamok 8 egymást követo héten, heti 1 alkalommal 1.5 órában (90perc) zajlanak. Egy teljes tanfolyamon vehetsz részt a befizetésével. Ha lemaradsz egy óráról azt bepótolhatod ingyen egy másik hasonló tanfolyamon, ha erre nincs lehetoség, sajnos akkor sem áll módunkban pénzt visszafizetni! A pénz visszafizetési garancia csak az elso óra végén él, vagyis ott helyben kell döntened. Pénzt visszafizetni csak különleges esetben (pl. betegség) az eset körülményeinek figyelembevételével áll módunkban.
Óradíj: Egy alkalomra szól. Az óra elott kell rendezni! A 90 perces foglalkozásokon 1500Ft/alk. A 60 perces táncórákon 1200Ft/alk 120 perces órákon: 2000Ft/alk.
Kedvezmények (Csak kezdo tanfolyamokon):
!!! Csak azok élhetnek kedvezménnyel akik elore bejelentkeznek !!!!
 
 
Csoportos jelentkezés Nagy megtakarítás
Ha többen jelentkeztek mindenkinek olcsóbb! Szedd össze 8 barátod és ingyen járhatsz!

Csoportos jelentkezés: CSAK KEZDO TANFOLYAMOKON!

3-4 fo: 7500Ft /1500-2000Ft kedv/
5-8 fo 7000Ft csoport vezeto külön kedvezmény /5000-10000Ft kedvezmény/
9-12 fo 6500Ft csoportvezeto ingyenes /15000 -24000Ft kedvezmény/
-12 fo felett 6000Ft 2 fo ingyenes /Több mint 40 000Ft -ot spórolhattok! /

- A csoport vezetojének elore fel kell venni velünk a kapcsolatot ( tel:   30 9968902   email: tancsuli.hu@freemail.hu )
- Mindenkinek a megfelelo módon elore be kell jelentkeznie a honlapon!
- A tanfolyamdíjat elore egyeztetett módon rendezitek!
  
INGYEN tanfolyam!
PARKETT TÁNCOSOK: Segíteni akarunk a pár nélkül érkezoknek párt találni! Ha ISMÉTLO vagy és vállalod, hogy táncolsz (ha kell) a páratlanokkal akkor igazán megérdemled, hogy INGYEN táncolhass.
 
FEJVADÁSZOK: Sok volt tanítványunk hozta el barátját ismerosét egy-egy tanfolyamunkra eddig is. Ha ISMÉTLO vagy, és új párral járod végig a tanfolyamot te is ingyen táncolhatsz!
A kedvezmény csak kezdo csoportokra érvényes, kivétel a kiscsoportos és a VIP tanfolyamokat!!
 
Kérjük, kísérd figyelemmel, hogy ezekkel a lehetoségekkel hogyan tudsz élni!
Már a Jelentkezéskor tisztázhatod, hogy milyen kedvezménnyel tudsz élni!
 
Munkalehetoségek:
Egy ingyen tanfolyam fejében várunk: iskolád plakátozójaként, új táncos internetújság munkatársaként, tanfolyam koordinátoraként, szervezoként.
 
Tanfolyam részletek:

.
Szalagavatókra, Gólyabálokra, Esküvokre, tánc betanítását, valamint rendezvényeken táncoktatást, táncházak tartását is vállaljuk. Kérünk, hogy keress meg minket!
 
Fellépések Rendezvényszervezés: Zenés táncos rendezvényeken fellépéseket, fellépok közvetítését és ateljes rendezvény szervezését lebonyolítását vállaljuk. Dance And Show Rendezvényszervezo KFT.
A tanfolyamokkal, vagy egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülo kérdéseidre készséggel válaszolunk a következo elérhetoségeken:
Napközben, 10-20 óráig:
Komáromi Ferenc:
Telefon: 7881289
Mobil:  30/996-8902

E-mail:tancsuli.hu@freemail.hu
 
Jó szórakozást kívánunk!
 
A változás és változtatás jogát fenntartjuk!
 
 
Szintek:
   TáncSuli (Tánciskolai tanfolyamok)
Kezdo: Semmi eloképzettséget nem igénylo tanfolyam.
A táncoktatás az alapoktól indul. Bárki jelentkezhet.
Újrakezdo: Az alapoktól indul, de valamivel intenzívebb. Különösen ismétloknek, vagy más táncokban már járatosoknak ajánlott szint.
Középhaladó: A kezdo tanfolyamok folytatása. Akik tánciskolánkban (vagy máshol) már elvégeztek egy kezdo tanfolyamot ide jelentkezzenek.
Haladó: Azok jelentkezését várjuk, akik már elvégezték és elsajátították az elozo szinteket
Klub csoport: Ezekben a csoportokban magas (fellépo) szintu oktatás folyik. A csoportok nem tanfolyamok, vagyis folyamatosan lehet hozzájuk bárkinek csatlakozni. Célunk a táncot szeretok, bulizók igazi kis "Klubcsoporttá" szervezése! Fellépésekre és közös bulikra számíthatsz!
Fellépo csoport: Ezekben a csoportokban kifejezetten fellépésekre felkészíto oktatás folyik. (Koreográfiák elsajátítása) A csoportok nem tanfolyamok, vagyis folyamatosan lehet hozzájuk csatlakozni, persze a felvételi követelményeknek meg kell felelni! Fellépésekre és közös bulikra számíthatsz!
   TáncSuli (Tánciskolai tanfolyamok)
   x
Versenyzo elokészíto: Ezekben a csoportokban a versenyekre, a versenyzésre felkészíto oktatás folyik. Megtanítjuk a versenyzés szabályait, követelményeit. A csoportok nem tanfolyamok, vagyis folyamatosan lehet hozzájuk csatlakozni.
Versenyzok képzése: Ezekben a csoportokban a versenyekre, a versenyzésre felkészíto oktatás folyik. Az oktatásban csak igazolt versenyzok részesülnek.
Korosztályok:
Fiatal felnott (foiskola egyetem 16-40 év): Iskolánkba elsosorban fiatal felnottek járnak, akik hobbiból saját szórakozásukra tanulnak táncokat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bulikban bálokon tudjanak táncolni, szórakozni. Sokuk egyetemista vagy foiskolai hallgató!
Tánciskolánk jellegénél fogva: NINCS KORHATÁR!
Szakmai okokból kifolyólag szervezünk kifejezetten az átlagnál fiatalabbaknak sot idosebbeknek is tanfolyamokat
Felnott (senior) : 40 év felettieknek speciális tanfolyamokat, klubcsoportokat szervezünk. Természetesen ok a TáncSuli minden tanfolyamát és rendezvényét látogathatják!
Junior (középiskolás): Ok a szalagavató táncok elsajátítói. Nekik érdemes a versenytánc felé fordulni vagy csak kedvtelésbol sportszeruen táncolni. Szüloi engedéllyel látogathatják a felnott tánctanfolyamokat, illetve igazolhatnak le a Táncsport egyesületbe.
Gyerek csoportok (Általános iskolás és az alattiak: Manók, children):
A jövo versenytáncosai! Számukra külön csoportokat indítunk.