www.tablofotozas.hu www.weddingphoto.hu www.photographer.hu www.salsasuli.hu www.tancsuli.hu www.rongylabsuli.hu www.hastancsuli.hu www.westcoastswing.hu www.hastanciskola.hu www.mirjam.hu www.jamp.hu www.rongylab.suli.hu www.rongylab-party.hu www.csokkiraly.hu www.tancmester.hu www.swingtanc.hu www.salsalap.hu www.rongylab.hu www.boogie-woogie.hu www.hastanclap.hu www.ketballab.hu www.tanckereso.hu www.tanciskolakereso.hu www.tancok.hu www.tanckozpont.hu www.tancoktato.hu www.rongylabklub.hu www.tancvip.hu www.latvanytanc.hu www.divattanc.hu www.latinjazz.hu www.jazztanc.hu www.lindy.hu www.lindyhop.hu www.easydance.hu www.swinglap.hu www.easyboogie.hu www.easyboogie.eu www.easydance.eu www.westcoastswing.eu www.tanclista.hu www.tancterem.hu

Csak 4 alkalom és táncolsz!
2019 Kerzdő Rock & Roll és West Coast Swing táncórák
Forradalmian új egyszerű oktatási rendszer! Előképzettséget nem igényel! Csoportos fix időpontos tanfolyamok, flexibilis magán órák, és csoportos magánórák. Folyamatos bekapcsolódási lehetőség. Korepetálás, felzárkóztatás, gyorsított képzés! Ha nincs partnered akkor is jöhetsz!

West Coast Swing Teljesen Kezdő tanctanfolyam
- Hétfő 19:30-20:30
Első óra: 2019 január 21. hétfő

Rock And Roll Teljesen Kezdő Tánctanfolyam
- Kedd 18:30-19:30-ig
Első óra 2019 november 13. kedd

Tükörműhely Táncstúdió:
Budapest 1085 Rökk Szilárd u. 21. fszt. 3.
Ára: 4 alkalom 5000Ft ; 1alkalom 1500Ft



Ha biztosan meg akarsz tanulni táncolni! Ráadásul gyorsan és kedvező áron. Ha bulizni szeretnél jó társaságban, pároddal, esetleg ismerkednél válaszd a Rock&Rollt és minket!
A TáncSuli új rövid és hatékony oktatási rendszere felére csökkentette a tanulásra fordítandó időt és sokszorosára annak hatékonyságát. Adj nekünk (és magadnak) 4 órát és részt tudsz venni egy bulin, amit akár végig is táncolhatsz. Nincs falába és bot füle senkinek vagy ha van gyógyítható! :) Ne hagyd magad próbáld ki ingyen!