www.tablofotozas.hu www.weddingphoto.hu www.photographer.hu www.boogie-woogie.hu www.csokkiraly.hu www.divattanc.hu www.easyboogie.eu www.easyboogie.hu www.easydance.eu www.easydance.hu www.hastanciskola.hu www.hastanclap.hu www.hastancsuli.hu www.jamp.hu www.jazztanc.hu www.ketballab.hu www.latinjazz.hu www.latvanytanc.hu www.lindy.hu www.lindyhop.hu www.mirjam.hu www.rongylab-party.hu www.rongylab.hu www.rongylab.suli.hu www.rongylabklub.hu www.rongylabsuli.hu www.salsalap.hu www.salsasuli.hu www.swinglap.hu www.swingtanc.hu www.tanciskolakereso.hu www.tanckereso.hu www.tanckozpont.hu www.tanclista.hu www.tancmester.hu www.tancok.hu www.tancoktato.hu www.tancsuli.hu www.tancterem.hu www.tancvip.hu www.westcoastswing.eu www.westcoastswing.hu

Csak 4 alkalom és táncolsz!
Új Teljesen Kerzdő Rock And Roll TáncSuli!
Forradalmian új egyszerű oktatási rendszer! Előképzettséget nem igényel! Csoportos fix időpontos tanfolyamok, flexibilis magán órák, és csoportos magánórák. Folyamatos bekapcsolódási lehetőség. Koorepetálás, felzárkóztatás, gyorsított képzés! Ha nincs partnered akkor is jöhetsz!

Ha biztosan meg akarsz tanulni táncolni! Ráadásul gyorsan és kedvező áron. Ha bulizni szeretnél jó társaságban, pároddal, esetleg ismerkednél válaszd a Rock&Rollt és minket!
A TáncSuli új rövid és hatékony oktatási rendszere felére csökkentette a tanulásra fordítandó időt és sokszorosára annak hatékonyságát. Adj nekünk (és magadnak) 4 órát és részt tudsz venni egy bulin, amit akár végig is táncolhatsz. Nincs falába és bot füle senkinek vagy ha van gyógyítható! :) Ne hagyd magad próbáld ki ingyen!
Jelentkezem